Beşbinevler Şehit Hayati Kocakaya Anaokulu


Vizyon: Milli, manevi, evrensel değerleri, insana, topluma ve doğaya duyarlı ilkeleri, şeffaf eğitim anlayışı ile kabul gören okul öncesi eğitimde öncü çalışmalar yapan ve farkındalık yaratan model okul olmak.

Misyon: Milli Eğitimin Temel İlkeleri doğrultusunda, Atatürk ilkelerini özümsemiş, ebeveyn ve çocuk merkezli eğitim anlayışı ile milli, manevi ve evrensel değerlere sahip, fikri hür, vicdanı hür, kendini, toplumu, doğayı seven ve koruyan, öz güvenli, özgün, iç disiplin ve sorumluluk sahibi, adalet duygusu gelişmiş, ´´Biz´´ bilinci ile hareket edebilen mutlu bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Sabahçı Grupları : 08.00-13.00 Öğlenci Grupları : 13.00-18.00
Isınma: Doğal Gaz-Kombi
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03704331177

Belgegeçer - (370) 433 1177

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://besbinevlersehithayatikocakayaao.meb.k12.tr

Adres - Beşbinevler Cumhuriyet Mh. 33. Cd.No 91/KARABÜK

Öğretmen :8
Öğrenci :122
Derslik :3
Kütüphane Kitap Sayısı :310
Öğretim Şekli :Okulumuzda İkili Eğitim-Öğretim Uygulanmaktadır.

Yerleşim Yeri - beşbinevler tek başına bir mahalle iken şimdi 3 mahalleye ayrılmıştır.Büyük bir yerleşke olup ilin merkez nüfusunun büyük bölümünü teşkil eder.okulumuz bu yerleşkenin tam ortasında ulaşımın en rahat olduğu bir noktada bulunmaktadır.Sosyal imkanları çok zayıf olmakla birlikte il merkezine ve Safranbolu ilçesine yakınlığı bu proplemi bir nebze olsun hafifletmektedir.Bölgemiz gençleşen bir nüfusa sahiptir.

Adres - Beşbinevler Cumhuriyet Mh. 33. Cd.No 91/KARABÜK

Ulaşım İl merkezine sürekli minübüs-dolmuş bulunmakta ve her 15 dk bir halk otobüsleri bulunmaktadır. Safranbolu ilçesine ise gündüz saat 17.00 a kadar her 10 dk da,17.00 dan sonra her 30 dk bir minübüsle ulaşım imkanı bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine uzaklık 5 km dir.